Bent u op zoek naar zakelijke telefonie?

Movida biedt betaalbare en betrouwbare oplossingen voor zakelijke telefonie voor uw organisatie.

Onze diensten zijn specifiek vormgegeven om naadloos aan te sluiten op de behoeften van uw bedrijf. Door jarenlange ervaring en expertise op het gebied van zakelijke telefonie en telecommunicatie weet Movida als geen ander de juiste service te bieden en te verlenen. Voor zakelijke telefonie, zowel vast (VoIP) als mobiel, bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Neem gelijk contact met ons op of lees verder over de verschillende zakelijke opties die Movida aanbiedt.

Besparen op telefoonkosten? Probeer Hosted VoIP

Met draadloze VoIP telefonie belt u niet alleen via een snelle connectie, maar tevens via een zeer veilige connectie.

  • Met VoIP zakelijk telefonie heeft u dus geen telefoonlijn nodig en bent u onderdeel van een compleet nieuwe telefonie omgeving.
  • Met VoIP zakelijke telefonie bel je onbeperkt via internet, via een vast tarief per maand. Zonder grote investering dus onbeperkt bellen en daarbij kun je gebruikers toevoegen of verwijderen. Hoe minder gebruikers, des te lager uw maandelijkse tarief.
  • Met VoIP is het overigens erg eenvoudig om aanpassingen te verrichten of de instellingen te wijzigen. Je betaalt met VoIP enkel datgene dat je gebruikt.

Met name groeiende ondernemingen kunnen hun voordeel doen met VoIP, door de flexibiliteit van zakelijke telefonie via internet.

Zakelijk mobiel

Ook voor mobiele oplossingen staat Movida voor u klaar. Wanneer u kiest voor een van onze mobiele telecomoplossingen, dan kunt u kiezen uit

  • CYOD (Choose Your Own Device) of
  • BYOD (Bring Your Own Device).

Beide mogelijkheden komen met hun eigen voordelen en nadelen, het is dus aan u om een van de opties te kiezen. Dat gezegd hebbende, komt CYOD met meer voordelen en betere ondersteuning vanuit ICT, evenals meer gemak. Door onze technische specialisten is het erg eenvoudig om een ISDN om te zetten naar VoIP. Het analoge tijdperk is ten slotte voorbij.

Telefonie via Movida

Bij Movida zit u aan het juiste adres voor zakelijke telefonie en andere telecomoplossingen. Dienstverlening staat bij ons voorop: wij schromen dan ook niet om waar gewenst aanvullende service te verlenen. Voor meer informatie, of om gelijk een van onze diensten af te nemen, kunt u telefonisch contact opnemen via 085 1055000. Tevens kunt u een mail sturen naar info@movidatelecom.nl. We helpen u graag verder met het zoeken naar een telefonie oplossing die naadloos aansluit op de wensen en behoefte van uw organisatie.

Movida Telecom B.V. | Ketelmeerstraat 198 | 8226 JX Lelystad | Telefoon: 085-1055000 | E-mail: info@movidatelecom.nl